Gealco Motors Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele oferte şi promoţiile noastre, vă invităm să vă abonaţi la newsletter.

Casti moto scutere
Piese scutere si accesorii motociclete moto

Peugeot Ludix 2

A doua Revoluţie Franceză.

Scutere Peugeot Ludix 2 - eleganţa noului stil

Peugeot Ludix 2

 

Fii isteţ! Fii pe fază! Fii optimist! Fii elegant! Fii liber! Fii dinamită!

 

Pentru fiecare din aceste indemnuri, Peugeot iti ofera un scuter care sa iti ilustreze si sa iti completeze personalitatea. Deja castigator al mai multor premii prestigioase, LUDIX a facut pe unii jurnalisti, atunci cand l-au vazut, sa exclame: "A doua Revolutie Franceza!".

Rod al unei munci de cercetare care a durat mai bine de 2 ani, gama Ludix a fost gandita sa faca trecerea de la cam invechitele si prea simplele si batranicioasele motorete, la sofisticatele scutere, care, de multe ori, pot sa intimideze. De asemenea, Ludix este pentru toate buzunarele, clientul putand sa aleaga varianta de echipare corespunzatoare bugetului lui.

Ludix este simplu, usor de intretinut si de condus, de o eleganta care va imprima un nou stil, este economic in exploatare si poate fi cumparat la un pret care nu depaseste cu mult pretul unei motorete!.Variantele echipate cu noul motor New Pulsar de 50 cc, cu diverse dotari, sunt acum disponibile, ca si ultima mare noutate din domeniul scuterelor : Ludix Blaster, racit cu lichid. Ludix One este disponibil si in varianta cu 2 locuri.

Culori mai atractive, carenaje in plus. Cutie bagaje si al doilea retrovizor pentru Trend si Elegance.


Casti scutere MT Helmets si accesorii moto auto


Piese scutere si accesorii moto auto